Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Problém s Medal of Honor - Heroes

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod hutt v 27 led 2011, 18:42

Ahoj, včera jsem koupil použité PSP 3004 bez manuálu a jsem úplný začátečník. Měl bych dva dotazy: 1. jak uložit hru, abych mohl pokračovat, tam kde jsem skončil, jedná se o Medal of Honor - Heroes. V nastavení jsem zvolil Autosafe a když hru vypínám, tak se to ukládá na kartu, ale když ji pustím znovu a zvolím Load profile, tak to napíše Load completed, ale hra se nenačte. Nevím, co dělám špatně.Prosím zkušenější o radu, protože návod nemám.a za 2. jak si uložit rozkoukaný film, abych v něm mohl pokračovat a nemusel to přetáčet ? (kartu mám)
Díky za odpověď
hutt
Rookie
Rookie

Hotovost: 225.35 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Linda8 v 01 úno 2011, 21:15

Jen dotaz - jak poznáš, když hru vypínáš, že se ukládá? Protože ti bliká kontrolka flashky?? Už si nepamatuju MoH-Heroes, ale obecně se většina akčních her automaticky ukládá na tak zvaných save pointech - to znamená, v určitém úseku hry na který musíš dojít aby se hra uložila. Pokud hru vypneš před dosažením save pointu tak se samozřejmě hra neuloží a ty začínáš od posledního dosaženého save pointu - v tvém případě zřejmě na začátku hry.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Linda8 dostal poděkování od:
hutt
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod hutt v 02 úno 2011, 21:23

Jojo, to bylo ono. Nenapadlo mě jako začátečníka, že musím uhrát
tak velkej kus najednou. Zase jsem chytřejší.

Díky moc :)
hutt
Rookie
Rookie

Hotovost: 225.35 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PSP/PS Vita: Games