Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Resistance: Retribution

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Linda8 v 20 led 2009, 20:30

Tak co, už jste zkusili demo? A jaké máte dojmy ?
Za sebe musím říct, že jsem se na R:R na PSP moc těšila (hlavně po skvělé pařbě na PS3) a po vyzkoušení dema se teším jeste víc. Hooodně jsem se totiž bála, ze požitek ze hry zkazí obtížné míření, ale je vidět,ze hru ušili inteligentní vyvojáři přímo PSPčku na tělo. I když třeba otáčení je pomalejší, díky velkému úhlu, který bere automatický zaměřovač, je to v klidu. Hezká je i vychytávka v podobě automatického krytí za některými překážkami a vykukování při střelbě, tady mě ale nepříjemně překvapilo, že funguje jen s některými zbraněmi - zatímco s pulsní puškou (nebo jak se ten červenokuličkomet jmenuje) je to radost pohledět (vlastně postřílet) s jinou zbraní střílí jakoby skrz bednu a třeba raketometem se frajer klidně odbouchne sám.
Teď už jen doufat, že si hra udrží stejné tempo jako na PS3 a hrací doba nebude extrémně krátká - pak by R:R mohla mít našlápnuto mezi nejlepší PSPčkové tituly.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod heymi79 v 20 led 2009, 20:57

Taky jsem to hrál,grafika vypadá luxusně,hratelnost bude asi na vysoké úrovní-dost mě to baví,souhlasím s Linda(ou)8,že pokud nebude příliš krátká,bude to pecka! Moc se těším na Full verzi! :P
Obrázek
heymi79
Guru
Guru

Hotovost: 2,400.31 PSM
Dostal poděkování: 39 krát

Příspěvekod rektor v 22 led 2009, 08:18

Kdo hrál některý díl Siphon Filter bude ve svém živlu. Demo hodnotím 80% ze sta a hrál jsem ho 4x. Možná jsem na to jen nepřišel, ale vadilo mi, že nejde přepínat mezi nepřáteli při automatickém zaměřování př. jsem otočený bokem k mutantovi, ale přesto ho mám v hledáčku. Dále mi vadila absence pokleknutí.
Nevím jak to bude ve full, ale tady jsem měl pocit, že je tu hrozně moc rozesetých lékárniček a munice. Pořád bylo všeho dostatek a nemuselo se šetřit. Možná je to jen v nastavení obtížnosti, ale tu jsem u dema nenašel.
Kolik jste našli v demu dokumentů? Já tři :)

PS: Tím raketometem jsem se taky poprvé odbouch
Pokud chcete poděkovat klikněte na Obrázek Děkuji

rektor dostal poděkování od:
Cloverfield
rektor
Supreme User
Supreme User

Hotovost: 7,612.65 PSM

Příspěvekod Plazer v 22 led 2009, 12:29

Mne sa to demo velmi paci .... grafika je super aj ovladanie je ok (ja som to hral bez autolocku) a podla mna je dobre spravene ze tam je vela municie :) btw ja som nasiel tiez 3 dokumenty ale raketometom sa mi nepodarilo odpalit ale idem vyskusat :D
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 565,349.99 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 896 krát

Příspěvekod Mistr.black v 22 led 2009, 20:52

kde se dá stáhnout demo? :)
Mistr.black
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Linda8 v 22 led 2009, 20:57

Děláš si srandu, nebo jsi úplně slepej :?:

Edit: I když teď jsem si uvědomila, ze ty máš tu 3000 tak ti asi jde o to stáhnout to oficialně,viď ? Jo holenku, musíš dotazy psát přesněji.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod heymi79 v 12 bře 2009, 14:20

Tak je venku japonská verze,ale v japonské verzi ,která je údajně multi-4,je i angličtina.WOW
Už to sosám!
Obrázek
heymi79
Guru
Guru

Hotovost: 2,400.31 PSM

Příspěvekod Plazer v 12 bře 2009, 19:42

Tak som to stiahol vyzera to SUPER :) je to cele po AJ a su tam dokonca aj titulky anglicke :wink:
btw snipra je tam dobre spravena .... ze sa da spomalit ten cas 8)
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 565,349.99 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 896 krát

Zpět na PSP/PS Vita: Games