Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Kúpa PSP

Diskuse o hardware ze světa PSP a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod HarryShowman v 30 říj 2006, 16:36

Mám peníze že bych si mohl koupit giga pack ... ale pořád nevím jestli koupit nebo ne. Například nemám rychlé připojení na stahování her. Vůbec jsem o PSP neuvažoval ... až teď. Mám peníze a nevím co s nimi.

Teď už se prodává jenom PSP Slim & Lite

V balení je konzole + nabíječka

U starýho PSP-čka se packy moc nechytly ... byly předražený

Nejlevněji vyšlo si koupit base pack a dokoupit si kartu atd ...
Naposledy upravil HarryShowman dne 22 led 2008, 10:23, celkově upraveno 2
HarryShowman
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod HarryShowman v 05 lis 2006, 13:19

Pár základních informací o konzoli PSP. Technické specifikace, rady ohledně firmware, doporučení kde nakoupit a mnoho dalšího nalezneta na ...
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://psp.games4you.cz/
Naposledy upravil HarryShowman dne 22 led 2008, 10:20, celkově upraveno 1
HarryShowman
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod d4v3 v 05 lis 2006, 14:46

muj nazor: nekoupit. Protoze ja byt tebou tak bych pockal a koupil ps3 az vyjde do prodeje
d4v3
Veterán fóra
Veterán fóra

Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod HAck v 05 lis 2006, 15:00

Taky bych nekupoval.Hry zatím nic moc,možná časem,pak se to už aji oplatí,ale podle mně je výhodnější šetřit na PS3.A vzhledem k ceně GIGA packu bych už raději šel do Xboxu 360.2000,- přišetřit a je to :wink:
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod HarryShowman v 06 lis 2006, 20:14

PS3 bude stát cca 15 000,- (myslím že jsem to četl v OPS2M) a blue ray vypalovačka stojí 20 000,- :x :x :x PS3 vážně ne - zatím
HarryShowman
Frequent User
Frequent User

Příspěvekod lostsoul v 06 lis 2006, 20:18

Já jsem měl PSP a po ase jsem ho prodal, je tam jen opravdu pár kvalitních titulů, zbytek jsou shity nebo japonské nesrozumitelnosti. Konzole to není špatná ale i když je přenosná a myslel jsem jak si na ni super zapařím kdekoliv, stejně jsem na ní nehrál a ležela mi doma v šuplíku.
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod LKF4W6 v 06 lis 2006, 22:15

zrovna prodávám psp value pack downgradováno na firmware 1.5 , takže jedou isa z karty + orig. hra NFS MW asi tak za 4900 Kč, + další nejnovější hry na dvd, kupováno před 14 dnama .
LKF4W6

Hotovost: Locked

Příspěvekod Vinnetou v 07 lis 2006, 08:45

LKF4W6
Jinak tu máme tržiště, tak můžeš zkusit tam... :wink:
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod dj.okurka v 30 pro 2006, 22:56

podle me nemusis mit rychli net abys stahnul 700mb hru ale jestli mas GPRS tak jako bych todle nenapsal :D
dj.okurka

Příspěvekod lisien v 31 pro 2006, 23:24

Já vlastním PSP a koupě rozhodně nelituji....
Je to prostě mazel,který vyplňuje můj nudný čas v práci či jiných volných chvílích.Má spokojenost s tímto Handheldem je nevyslovytelná, už jen možnosti co tahle hračka nabízí jsou prostě cool, jak už pro hráčské vyžití(mimochodem nedávno nás velice potěšil D_A a to s FW 3.02-OE,který umožňuje hrát PS1 hry,kdy s hraním např.FFVII,Resident evil,Silent Hill či MGS rádi z nostalgie zavzpomínáme , tak i pro sledování filmů,poslech hudby či brouzdání na netu.
Jakmile ve svých rukou držíte PSP, věřte, že se jen těžko tohoto pomyslného miláška zbavujete.
lisien
Beginner
Beginner

Příspěvekod MrSrotak v 01 led 2007, 00:45

kdyz chces PSP tak bud jak tady nekdo rikal prisetri si na XB360 to je velmi dobra investice ale jestli chces ahnheldy urcite si kup Nintendo DS... grafika je sice na urovni(aspon myslim nevim no...) PS1 a mozna vic... ale zas ma dotykovy displey a ma vic moznosti nez PSP a je zatracene levnejsi za 1500si koupis magic kartu a valis stahnute hry muzu jen doporucit.. a hry mivaj okolo 20-50mega...
MrSrotak
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 292.35 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod lisien v 01 led 2007, 01:43

Nintendo DS má víc možností než PSP ? no, tak s tím bych zas až tak nesouhlasil, kdyžtak objasni ... jinak na PSP můžes valit také stáhnuté hry,kromě toho PSP umožnuje Homebrew aplikace do kterých třeba spadá např.emulátor na MAME hry, Game-boy/Advance,Sega Mega-drive či Snes,když bych chtěl hrát Arkádovky atd.To, že má DSko dotykový displey je sice pěkné,ale to je tak vše na co můžou lidi nalákat.Nechci vyvolávat rozepře co je lepší,DSko má taky bezpochybně své kouzlo,oprav mě jestli se pletu,ale charakter her je po většinu typu Arkádový ... Hry na PSP typu:GTA,MGSOPS,KILLZONE,PES6 atd. mě vyhovují víc.Toď věc názoru,ne narážka
lisien
Beginner
Beginner

Příspěvekod MrSrotak v 01 led 2007, 09:45

lisien píše:Nintendo DS má víc možností než PSP ? no, tak s tím bych zas až tak nesouhlasil, kdyžtak objasni ... jinak na PSP můžes valit také stáhnuté hry,kromě toho PSP umožnuje Homebrew aplikace do kterých třeba spadá např.emulátor na MAME hry, Game-boy/Advance,Sega Mega-drive či Snes,když bych chtěl hrát Arkádovky atd.To, že má DSko dotykový displey je sice pěkné,ale to je tak vše na co můžou lidi nalákat.Nechci vyvolávat rozepře co je lepší,DSko má taky bezpochybně své kouzlo,oprav mě jestli se pletu,ale charakter her je po většinu typu Arkádový ... Hry na PSP typu:GTA,MGSOPS,KILLZONE,PES6 atd. mě vyhovují víc.Toď věc názoru,ne narážka

reknu ti to takhle
tohle je z prodejher

Opět se potvrzuje, že na globálním trhu nemusí vždy zvítězit lepší výrobek. V Japonsku se za měsíc listopad prodalo 550.000 kusů Nintenda DS, zatímco PSP jen 86.000. Za jedenáct měsíců letošního roku má v této zemi NDS na kontě prodaných 7,5 milionů kusů a PSP se krčí v koutě s 1.6 milióny kusy. Ještě drtivější porážka je ovšem v počtu prodaných her na tyto přenosné konzole. NDS her se v Japonsku od začátku roku prodalo 27 miliónů kusů a na PSP je to jen jedna desetina tohoto čísla !
[b]Tyto fakta naznačují, že vývojáři her nebudou investovat peníze do her na PSP, ale na NDS, takže pokud se nestane zázrak, na PSP se už moc opravdu dobrých her nikdy nedočkáme (budou se dělat hlavně předělávky her, vycházejících na "velké" konzole)[/b]. Jedinou šancí pro PSP tak zůstává evropský trh, takže je i na nás, zda v dlouhodobějším horizontu PSP přežije, nebo se zařadí mezi zástup kapesních konzolí, které proti hračkám od Nintenda již v minulosti propadly.

a vse je to kvuli cene dotykovem displeyi a ja nevim ceho protoze ja se tim enzabivam..... na PSP skoro nic nevyslo protoze kvuli tomuhle pruzkumu se skoro vsichni(neberte me az moc za slovo) vyvojari her zamerili an DS kdyz videli kolik se toho prodalo... snad ste tomu porozumeli
MrSrotak
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 292.35 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod Rosta999 v 04 črc 2007, 12:12

Já bych si teda psp nekoupil na psp není moc dobrá grafika jako kdyby to bylo na jedničce tak grafika to už je lepší normální playstation 2 nebo bych si koupil playstation 3
Rosta999

Příspěvekod DeadLine v 24 srp 2007, 23:36

Ahojte. Mám slabšiu chviľku a rozmýšľam, či si nekúpim PSP. Môj problém ale je, že hrám zďaleka nevenujem toľko času ako kedysi a konzolu by som využíval hlavne doma, pretože na chatách sa taktiež moc nezdržím. Taktiež, mojím milovaným žánrom sú na konzoliach hlavne bojovky a na PSP som o mnohých nepočul. PS1/PS2 mám, ale PSP ma jednoducho zaujala. A Vás sa pýtam: oplatí sa mi ju kupovať? Je tam dostatok zaujímavých hier (PS1 hry nepočítam)? Keď sa na to teraz tak pozriem, mám tam príliš veľa záporov, ale predsa len by som rád počul radu skúsenejších... Veľmi pekne vopred ďakujem
katalog.pda.sk
DeadLine
Guru
Guru

Dostal poděkování: 1 krát

Další

Zpět na PSP/PS Vita: Hardware