Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Poruchovost handheldu PSP

Diskuse o hardware ze světa PSP a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod vytryol v 01 zář 2008, 16:26

Zdravím,
tak mám mazlíka konečně doma (slim, silver, právě se nechává patchovat). Koupil jsem ho v zahraničí (USA skrz ebay cena cca 1900kč funglovka)

Jelikož je z USA nevztahuje se na něj bohužel záruka...a právě k tomu směřuje můj dotaz:

Jak je na tom s poruchovostí Vaše PSP?tj. mám se bát, že nemám záruku, nebo vás nikoho v záruční době žádná selhání stroje nepotkala?
vytryol
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Linda8 v 01 zář 2008, 19:07

Nechci to zakriknout. Ja mam tedy jeste PSP fat koupene z druhe, resp. treti ruky (rozumej jsem treti majitel, ne kradene :-) ), je vice nez 3 roky stary, pomerne dost hrany a nemuzu si stezovat. Sice jsem u hrani Chilli Con Carnage oddelala analogovy ovladac, ale to byla zatim jedina zavada. Podle servisaka, ktery mi to spravoval jsou zavady na mechanickych soucastech (analog, D Pad) nejcastejsi. Mimochodem nadherna cena, gratuluji k prirustku do rodiny :wink:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Supak v 01 zář 2008, 19:20

jak už napsala Linda8, jediný závady, se kterýma sem se setkal jsou analog a D-Pad + u mýho PSP fat se už docela vyklaj obě dvě postraní tlačítka, ale na jejich funkčnost to nemá vliv, jinak dneska co se softwaru týče není problém PSP odbrickovat

PS: já svoje PSP mám taky z druhý ruky, to samý s DS atd...
Obrázek
Všechny Linky na hry co sem dávam jsou moje uploady.
Supak
Advanced User
Advanced User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Zpět na PSP/PS Vita: Hardware