Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PSP vs. PMP přehrávače

Diskuse o hardware ze světa PSP a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod freekarol v 12 lis 2007, 20:57

Zajímalo by mne, co je lepší pro poslouchání hudby a přehrávání filmů: PSP a nebo nějaký PMP přehrávač?
freekarol

Hotovost: Locked

Příspěvekod niobe v 12 lis 2007, 23:41

Určitě myslíš MP přehrávač. PSP je primárně určeno pro hraní her, dalo by se říct, že MP3 a video jsou pouze takový bonus. Takže, jestli chceš poslouchat mp3, nebo koukat na video, kup si iPoda, nebo něco podobnýho. Jestli chceš hrát hry, poslouchat mp3, a koukat na filmy, kup si PSP. Ale to je jen můj názor, volba je pouze na tobě.
Obrázek
Obrázek
niobe
Common User
Common User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod LukDM v 13 lis 2007, 08:39

na hudbu mp3 protože je mnohem menší a lehčí,na filmy podle mě určitě psp protože má velký displej a skvělej obraz (když máš video ve vysoký kvalitě) a pokud ti jde jen o tohle tak ty hry tam budeš mít jako takovej bonus :D
LukDM
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 1,000.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod freekarol v 13 lis 2007, 13:08

PMP= Personal Multimedia Player; Chtěl bych poslouchat hudbu a filmy a hry by tam mohli být jako bonus. Díval jsem se na MP3 a MP4 přehrávače, ale velikost displeje a jeho kvalita... PSP má skvělý zvuk a skvělý displej, ale na druhou stranu za tu cenu, za kterou si můžu koupit PSP, si můžu koupit PMP player, který má i 20 GB paměť. Akorát nevím, jestli má tak skvělý displej jako PSP. Takže dilema: pamětˇ vs kvalita displeje. A také bych musel v podstatě většínu filmů převádět do formátu, který zvládne PSP...
freekarol

Hotovost: Locked

Příspěvekod mates1942 v 13 lis 2007, 19:00

tak si kup novy iPod classic kamos ze tridy ho ma, ma 80GB a video prehrava v nadherne kvalite a displej je veliostne celkem dostacujici.
Obrázek
Obrázek
mates1942
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PSP/PS Vita: Hardware