- PSP E100x / PSP 300x
0) Prvé čo musíte spraviť je ísť v psp do Settings a vybrať možnosť System Information. Ten vás informuje o tom aký máte Firmware! Ďalej odporúčam naformátovať kartu (ak bola naformátovaná na PSP, ktoré idete flashovať, už znova formátovať nemusíte). Taktiež odporúčam dobiť baterku na 100%.
1) Stiahneme a rozbalíme tento pack:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.ulozto.cz/xMkUG2h/e1004-rar
2) Prepojte PSP s PC. Ak máte Firmware menší ako 6.60 nakopírujte zložku UPDATE do PSP/GAME. PSP odpojte od PC. V PSP choďte do Game / Memory Stick. Mala by tam na vás čakať inštalačka oficiálneho firmwaru 6.60. Spustite ju a postupujte podľa inštrukcii (všetko accept, všetko potvrdiť tlačítkom X, behom samotnej inštalácie nič s PSP nerobte. Keď sa firmware nainštaluje stlačte X, PSP sa reštartne.) Po inštalácii firmwaru choďte znova do Settings, System Information a presvedčte sa, že inštalácia prebehla správne a naozaj máte firmware 6.60.
- časté problémy: Nakopríval som OFW do PSP/GAME no moje PSP ho nevidí / píše corrupted data!
Riešenia:
1. Prepojte PSP s PC, choďte do PSP/GAME. Tam vytvorte nový priečinok a pomenujte ho "UPDATE" - všetko musí byť veľkými písmenami. Do novo vytvorenej zložky UPDATE skopírujte OFW 6.60 (už len eboot súbor)
2. Sformátovať kartu, nastaviť defaultné nastavenia PSP a zopakovať 1. bod.
3) Ak už máme firmare 6.60 môžme sa pustiť do inštalácie CFW 6.60. Prepojíme PSP s PC (v prípade, že ste firmware 6.60 inštalovali vy priečinok UPDATE môžte vymazať. Ak ste už firmware 6.60 na psp mali nič nemusíte riešiť len čítajte ďalej a postupujte podľa inštrukcii
Do PSP/GAME nakopírujeme ďalšie 2 priečinky. V tomto prípade je už jedno ako sa volajú. V našom prípade sú to "installer" a "launcher". Po nakopírovaní PSP od PC odpojíme a znova v PSP ideme do GAME, Memory Stick. Mali by tam na nás čakať 2 softy. Najprv spustíme Installer - zase postupujeme podľa inštrukcii. (Mala by vám vybehnúť čierna obrazovka a behom pár sekúnd by sa mali načítať rôzne moduly a opatchovať). Po opatchovaní sa program vypne. Zase sa po inštalácii presvedčte či máte požadovaný cfw 6.60. Ak náhodou nie, spusťte launcher a pozrite sa znovu!
4) Keď sme už nainštalovali cfw 6.60 priečinky z karty NEMAŽTE! Budete ich potrebovať v prípade že úplne vypnete PSP - vtedy už stací len spustiť launcher a svoj cfw máte naspäť. Po inštalácii nebudete mať na karte priečinok ISO a stiahnuté hry nejdú do PSP/GAME ale do priečinka ISO preto na ROOTE karty (root - to je to čo sa vám zobrazí hneď ako prvé keď prepojíte PSP s PC) vytvorte priečinok ISO a stiahnuté hry dávajte tam! (PSX to PSP hry - vo formáte eboot sa kopírujú aj so ZLOŽKOU do PSP/GAME)
The-Stig píše:Este taka malickost stiahol som ten rar psp e1004 a po rozbaleni mam v zlozke psp e1004 3 dalsie a to : Update, installer, launcher.
Update ta ma 31 mb to bude asi ten ofw 6.60 ten nakopirujem do PSP/GAME/UPDATE/ebbot a dam nainstalovat potom vymazem.
installer 366kb to bude zrejme cfw 6.60
launcher 366kb a toto bude asi fast recovery
tieto 2 nakopirujem do PSP/GAME a dam nainstalovat installer
Ak sa mylim tak ma prosim oprav.
- PSPGO
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.megaupload.com/?d=T2TZL2Z0