Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Prosim o radu

Vše o problematice software ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Judzin2 v 20 úno 2008, 22:00

Zdravim vsechny Playstationare a PSP-ckare.Dnes jsem si poridil psp.Nemam vubec zadne zkusenosti.Tak bych vas chtel poprosit o radu jak to dat do kupy at muzu hrat z karty.Kde najdu co mam za firmware?Jak po pripade stavajici omenim za ten na kterem to bude fungovat.A jak si zachovat zaruku a neznicit ho.Moc dekuji a nezlobte se. 8)
Judzin2
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod LukDM v 21 úno 2008, 20:45

firmware zjistíš v system settings, pokud máš nový psp tak ho změníš pomocí pandoras battery
LukDM
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 1,000.00 PSM

Příspěvekod Judzin2 v 22 úno 2008, 18:05

To uz vim mam firm 3.72.O tom uz jsem taky cetl ale nejak to zatim nechapu.Co vse k tomu potrebuji.Jestli by vam to nevadilo mohl by me nekdo navest?Jo a jeste jeden dotaz zda se mi to moc tiche je nejake apps pro zesileni.Dekuji
Judzin2
Rookie
Rookie

Příspěvekod niobe v 22 úno 2008, 23:45

Především k tomu potřebuješ někoho, kdo už má PSP s custom firmwarem (upraveným firmwarem) a ten ti upraví baterii a MemoryStick, které jsou potřeba pro instalaci upraveného firmwaru.
K té hlasitosti, předpokládám že máš originál sluchátka k PSP. Pokud ano, tak mají ochranu sluchu "Ear Friendly", která omezuje jejich hlasitost. Pak nezbývá nic jiného, než si koupit kvalitnější sluchátka. Vlastně existuje ještě možnost původní sluchátka upravit přepájením jednoho drátku v každém sluchátku. Pokud myslíš hlasitost vestavěných reproduktorů, tak stím nic neuděláš. Připoj si externí repráčky.
Obrázek
Obrázek
niobe
Common User
Common User

Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Judzin2 v 24 úno 2008, 21:54

tak psp uz je hrani schopne.jj dikes za radu koupim asi koss porta pro.Dnes jsem uz testoval i icq.Je to super.
:D
Judzin2
Rookie
Rookie

Zpět na PSP/PS Vita: Software