stránky produktu:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Zoom
První postřehy:
1.
Kinect jsem měl připevněný na televizoru nahoře ve výšce cca 141cm od země, nacvakl jsem na něj "nyko zoom" a v kinect tuner mi to psalo, že nelze identifikovat podlahu, abych posunul kinect více na hranu (přitom TV a na ni kinect stojí téměř na hraně stolku), přes všechny pokusy to prostě podlahu nenalezlo. Spustil jsem Kinectsports a tam to hned hlásilo stejný problém, i když jsem nastavil "tilt angle" ručně, prostě hra hlásila že nelze rozpoznat podlahu a umožnila mi pouze spustit kinect tuner, tedy do hry se nedalo dostat vůbec.
Z diskuzí o nyko zoom jsem věděl že se doporučuje použití spíše pod TV na stolku ve výšce okolo 60cm nad zemí, sundal jsem tedy kinect z TV a posadil jej na stolek před televizor. I když nebyl zcela na hraně stolku najednou kinect tuner nastavil angle a vše bylo ok. Kinectsports šel spustit a hrál jsem ve vzdálenosti cca 140cm od kinectu. Reakce bych řekl byly dobré asi nelze zcela přesně určit jestli je to horší než bez použití nyko zoom, jen se mi občas stávalo především v menu že jako by ovládací dlaň chvílemi odskočila.
2.
Zkoušel jsem ještě videokinect u kterého je použití "čočky" poznat = záběr je větší ale mírně obloukově zdeformovaný.
Trošku mě mrzí že jsem musel kinect sundat z TV, ale za úsporu prostoru to stojí, ještě uvidím při hraní jak se to osvědčí a napíšu.
Edit smindek: Upravený príspevok. Linky mimo fóra patria do CODE.