Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Nyko zoom Kinect

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod frgy v 14 říj 2011, 16:43

Zkusil jsem koupit tuhle "čočku" na kinect a z asi dvou hodinového hraní mám smíšené pocity. :?:

stránky produktu:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Zoom

První postřehy:

1.
Kinect jsem měl připevněný na televizoru nahoře ve výšce cca 141cm od země, nacvakl jsem na něj "nyko zoom" a v kinect tuner mi to psalo, že nelze identifikovat podlahu, abych posunul kinect více na hranu (přitom TV a na ni kinect stojí téměř na hraně stolku), přes všechny pokusy to prostě podlahu nenalezlo. Spustil jsem Kinectsports a tam to hned hlásilo stejný problém, i když jsem nastavil "tilt angle" ručně, prostě hra hlásila že nelze rozpoznat podlahu a umožnila mi pouze spustit kinect tuner, tedy do hry se nedalo dostat vůbec.
Z diskuzí o nyko zoom jsem věděl že se doporučuje použití spíše pod TV na stolku ve výšce okolo 60cm nad zemí, sundal jsem tedy kinect z TV a posadil jej na stolek před televizor. I když nebyl zcela na hraně stolku najednou kinect tuner nastavil angle a vše bylo ok. Kinectsports šel spustit a hrál jsem ve vzdálenosti cca 140cm od kinectu. Reakce bych řekl byly dobré asi nelze zcela přesně určit jestli je to horší než bez použití nyko zoom, jen se mi občas stávalo především v menu že jako by ovládací dlaň chvílemi odskočila.

2.
Zkoušel jsem ještě videokinect u kterého je použití "čočky" poznat = záběr je větší ale mírně obloukově zdeformovaný. :D

Trošku mě mrzí že jsem musel kinect sundat z TV, ale za úsporu prostoru to stojí, ještě uvidím při hraní jak se to osvědčí a napíšu.

warning   Upozornenie/Warning
Edit smindek: Upravený príspevok. Linky mimo fóra patria do CODE.
frgy
Rookie
Rookie

Hotovost: 2,742.25 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod dvbman v 15 říj 2011, 09:04

To je zajímavé.

Můžeš se trošku víc rozepsat, k čemu jako ta čočka má být ?

To je jako, abys mohl mít KINECT dál nebo blíž ???
dvbman
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,750.40 PSM

Příspěvekod frgy v 15 říj 2011, 18:18

Je to nástavec, který je určen pro uživatele s menším prostorem ke hraní na kinectu. Výrobce slibuje snížení potřebného prostoru o 40%. V případě hry jednoho hráče stačí namísto původně potřebných 6 stop (cca 183cm) před obrazovkou pouze 4 stopy (cca 122cm).
V mém případě (měřím 191cm), když jsem si stoupl před kinect ve vzdálenosti cca 130cm, tak jsem nevěřil, že to půjde, šlo to, sice kinectsports mi při spuštění doporučil couvnout, tedy hraju tak ve vzdálenosti 145cm.
frgy
Rookie
Rookie

Hotovost: 2,742.25 PSM

Zpět na XBox: Hardware