Nevím jestli vás to uklidní, to asi ne, ale s Play And Charge kitem má problémy hodně jeho majitelů. Vzhledem k tomu, že mám dost zkušeností s nabíjením mnoho typů akumulátorů různými "nabíječkami", dovolím si tvrdit, že vím kde je příčina a proč to "zlobí". Technický popis tohoto problému, ale hodně překračuje rámec tohoto fóra a vysvětlování by zabralo hodně textu a Vašeho času. (Kdyby kdokoli chtěl, napište mi PM a já dotyčnému problematiku nabíjení podrobně vysvětlím.)
Majitelům Play And Charge kitu mohu bohužel nabídnout jen níže popsané řešení, které by mohlo, zdůrazňuji mohlo vyřešit problém.
1) Nenabíjejte během hraní, ale v klidu konzole!
2) Když se po spuštění nabíjení, během krátké chvíle (max. do pěti minut) změní barva kontrolky z červené (nabíjení) na zelenou (nabito), znamená to, že v nabíjecím cyklu došlo k chybě. Bohužel v tomto případě máte u tohoto zařízení jedinou možnost a to nabíjení přerušit vytažením USB z konzole a znovu spustit opětovným připojením USB. Bohužel se toto může opakovat několikrát za sebou. (Nedokážu říct přesně, ale třeba i pětkrát.)
3) Nabíjecí cyklus je v pořádku, když konečně zůstane rozsvícená červená a akumulátor se nabíjí. Přesnou délku nabíjení nedokážu vypočítat, protože neznám přesné parametry akumulátoru a nabíjecího proudu, ale hodně hrubým odhadem bych to viděl někde mezi 30 minutami až jednou hodinou.
4) když se pak rozsvítí zelená, měl by být akumulátor nabitý.
5) Mohlo by pomoci i toto video:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.youtube.com/watch?v=TuNWiHjU_Nc