tak som zapol asi po cca mesiaci XB360 (Arcade verzia) a tak po 20min sa sam vypol, po opetovnom zapnuti zacali blikat 3 cervena svetla , znovu som konzolu vypol teraz nechcem kecat , ale mam taky dojem, ze zacali blikat uz 4 cervene svetla, ale na 100% to uz neviem mal som nerva, po tretom zapnuti blikali zase a vtedy som konzolu postavil na stojaka a buchol som po nej z boku, tak normalne, dobra facka
teraz ma napadla jedna vec , den pre tymto bola strasne velka burka, aj TV antena nesla - signal a ja som si neskontroloval zdroj od konzole a zdroj bol cely ten cas odpojeny od konzole cca mesiac bol zapnuty, ale nebol zastrceny v konzole, moja robila poriadok a asi ho omylom vytiahla a ked bola burka mohlo tam vzniknut nejake predpetie.
konzolu som dost setril ma odohrane cca 3 hry a skusal som nejakych 12-16 hier , nebola v kuse zapnuta viacej ako 3-4 hodiny , ale teraz jej dam zahul, poriadne zabrat a uvidim ako to dopadne ...
takze riesenie malo byt, po burke asi vypnut zdroj zo zasuvky a potom az zapnut konzolu