Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

XBOX 360 je to tu :)

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Ma pro Vas tento fakt, vyznam pro koupi XB360 pred PS3?

ANO
21
64%
NE
12
36%

Celkem hlasů : 33

Příspěvekod Arnie_one v 10 srp 2006, 10:17

Tak pro me se asi nyni vyresila otazka PS3 vs XBOX 360.

Vzhledem k tomu ze devel. kity pro vyvojare jsou pro PS3 podle toho co ctu velmi narocne, grafika PS3 a XB360 vypada zatim naprosto stejne a myslim, ze dobry 1-2 roky jeste vypadat bude :(

Abych se dostal k tomu co chci napsat :)

Prave nyni bude mozne objednat mod chip pro XB60 :) spise do mechanik HITACHI-LG a SAMSUNG, tudiz nemusim nikomu vysvetlovat co to znamena. :)
Obrázek
Jinak instalace, zatim nevim jak bude narocna, jediny ceho jsem si vsimnul, ze se potencimetrem pres digi merak nastavuje hodnota laseru na 3 - 3,10 KOhm a opet nastane silene pajeni, akorat ne do konzole, ale do mechaniky.

ObrázekObrázek

No jedna se o cenu cca 1400 kč coz je super cena.

Osobne pockam na uvedeni PS3 a slevu XB360 (doufam ze padne na tech slibovanych 7500) + tento mod chip. Co jsem cetl tak se chip da vypnou kuli hrani online her po interenu, coz podle toho co rikali na E ma XB360 vyreseno naprosto genialne, a byla by skoda o tuto moznost prijit.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod HAck v 10 srp 2006, 10:38

no vida za 3 roky vím co nudu kupovat :D
a ta cena modchipu je pěkná,když mod chip na PS2 stojí 1500 ten lepší
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod lostsoul v 10 srp 2006, 14:52

však tam jde i flashovat firmware, ne ? takže bys teoreticky nepotřeboval chip....Aspoň tak jsem to pochopil
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Arnie_one v 10 srp 2006, 18:15

Ten mod chip se vklada prave mezi obvody DVD ROMu, aby XB360 nepoznalo ze je vlozeno noriginal DVD.

Nevim nic o nejake mechanice, ktera jde flashnout a jedou paleny hry.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod fruthcz v 30 srp 2006, 11:20

já mám xbox360 ale fakt bych se bál pájet něco do mechaniky podle toho obrázku jsem zjistil že mám mechaniku samsung,a kdybych to podělal nevím kde bych sebral novou,jinak moc nevěřím tomu že to bude fungovat na live,a jelikož je xlive u většiny lidí 75procent konzole tak si myslím že se na to lidi vyserou,navíc každej skoro druhej měsíc je update a myslím že páni z microsoftu si na hlavu srát nenechají,xbox360 bez live s možností hrát pálene hry nikoho asi moc neláká
fruthcz

Hotovost: Locked

Příspěvekod Arnie_one v 30 srp 2006, 11:34

Kdybs to cetl poradne pro ON LINE to neslouzi, slouzi to pro hrani palenych her. Ja osobne se na to tesim, az to napajim.

Jinak kdyby zjistili, ze hrajes paleny hry z online te nadobro vykopnou, vazne se to na SN masiny a MAC adresu tusim, proto tam je moznsot vypnuti cipu pro ONLINE.

Ja na online budu peclive vybirat hru, kterou koupim, ale takovej Need for Speed Carbon, si chci uzit v singel playeru.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod fruthcz v 30 srp 2006, 17:15

ja ale vím že to neslouží pro online to je mi celkem jasný a už u ps2 to nešlo hrát paléné online,fakt ale nevím kterou z her co jsem měl na xbox360(cca 10) bych si dal offline,možná Kameo nebo quake4 a prey,jinak asi nej na online je ghost reacon ten sem užil nejvíc,pak moto gp,Final night 3,a vlastně ten zbytek se prostě musí hrát online jinak to za moc nestojí,každopádně hodně štěstí při pájení a nastavení potencáku,doufám že se ti to povede a že to jde vypnout určitě jinak máš doma core system jako vyšitej:D
fruthcz

Příspěvekod fruthcz v 30 srp 2006, 17:23

tou předchozí správou jsem myslel že microsoft vydá zplatu a nepujde ten chip ani offline
fruthcz

Příspěvekod Arnie_one v 30 srp 2006, 19:00

Ty jsi hodne naivni ze :)
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod Arnie_one v 30 srp 2006, 19:17

Ta montaz v porovnani s mod chipem PS2 je daleko jednodusejsi, u HITACHi je to tusim 3 vodice u SAMSUNGU 4. mod chip u PS2 je 20 + laser fix. :) to jen tak pro informaci.

Vazne si myslis, ze by udelali chip, ktery pojede do prvniho updatu MICROSOFTU?

Pokud je mi znamo ceka se na update na DX 10 kuli SHADERUM 3.0 a max (ATI=AMD :( ) , nejakemu internimu flashnuti konzole, tenhle chip se dava do mechaniky, takze nevidim moc souvislosti s updatem MS. :idea:

Pokud mas nejake zajimave technicke specifikace sem s nim rad se poucim :)
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod fruthcz v 30 srp 2006, 21:53

to s těmi vodiči jsem nevěděl,neříkám že nepojede po prvním updatu ale fakt je že mechaniku to asi přímo neovlivní ale u MS bych věřil tomu že si s tím nějak poradí,když jsem viděl co dokázal květnovej update tak tomu docela věřím,tobě přeju at se ti to povede nevím proč bych měl být naivní,jsem jen zvědavej co budeš hrát kdybys k tomu xbox360 jen předtím čuchnul věděl bys o čem to je,jakmile začneš sbírat gamescore chceš bejt online a kecat s lidma ve hře hrát v týmu a jiný věci,offline u xbox360 je na HOVNO a to mluvím nejen z vlastní zkušenosti,mám ho od března momentálbě je nás tak okolo stovky čr a sr členu 95procent z nich ti řekne že hrat offline xbox360 je jako hrát ps2 se zavázanýma očima jen podle zvuku...ale i to si jde vychutnat,takže si myslím že nivní si ty plánuješ si tady chip a ještě ani tu konzoli nemáš aby sis to mohl promyslet,nicméně jak jsem psal už předtím hodně štestí a hodně zábavy při hrách Kameo quake 4 a prey
fruthcz

Příspěvekod bitskull v 31 srp 2006, 10:18

Musim dat za pravdu fruthcz (Arnie promine :) ). Budoucnost hrani je v online - score, kamaradi, updaty atd. - uplne novy rozmer...
bitskull

Příspěvekod Arnie_one v 31 srp 2006, 10:35

To neznamena, ze kdzy vsichni hrajete online BATTLEFIELD 2, COUNTER STRIKE, WoW, atd atd, ze vsichni ostatni chcou hrat taky online.

!!! Ano budoucnost je v ONLINE hrani a tom se nepru !!!

Me osobne online zas tolik nelaka klidne me za to ukamenujte.

To s tim ze jsi naivni, bylo mysleno na ten mod chip (zruseni formou updatu) takze nevim o co ti jde ?

Jediny co sem hral online byl Return to Castl Wolfenstein, dobry no a co dal?

Proste nechapu proc by nemohl byt XB360 na offline hrani !!!! to proste nechapu.

Pro me je koupe XB360 zaplacnuti diry po vykonejsi graficke karte v PC, tak to taky beru.

Jinak chci si zahrat i stary veci z XB, takze proste je to zajimava masinka, a opravdu nevim jak dlouho travis u online ty, ale ja proste nenajdu vic jak 2-3 hodky tydne, nekdy i to je moc.

Zeptej se nekoho s PS2 jestli je pro nej slepa, diky nevalne absenci ONLINE, sem zvedavej kdo co odpovi.

Nevim, jak ty, ale samozrejme prvne planuju nez to koupim, tzn. ze porad josu tu vahy XB360 vs PS3. Zjistim co nejvic info a pak se rozhodnu.

Jak sem uvedl cim vic me o XB360 reknes tim lip, to stale plati.

1) kolik mas her
2) kolik te staly
3) mas HD TV
4) jedes HD
5) kolik te stoji online (gold ad)
6) v jakym rozliseni vali vetsinou hry na XB360
7) mas pripojeny monitor nebo pouze TV
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod fruthcz v 31 srp 2006, 13:07

nikdo tě nechce kamenovat jen si myslím že nevíš o čem mluvíš,zkus napřed koupit xbox360 a dej mu měsíc online gold kterej je u toho stejně zadarmiko,můžeš komunikovat pomocí headsetu s přáteli hrát v týmu je prostě boží někdy jsme prokecali celý noce,každej z jinýho koutu republiky,někdy si třeba jen zavoláte nebo pošlte zprávu,je to zkrátka boží,zrovna batllefield2 mě moc netahl jelikož tam podělali ve verzi 360 komunikaci takže se bylo blbě slyšet a občas ti vozidlo zapadlo do textury,ale graw byl dokonalejk jednoznačně nej hra online která zatím vyšla,jinak samo že když si online tak stahuješ dema a videa atd atd je toho mraky,kdo neokusil nepozná,ted k tvým otázkám
1. měl jsem všeho všudy 11 her samozřejmě jsem jich hrál alespon 25 11 mých a 14 ve formě dema staženého z xlive
2kupoval jsem v březnu za 12000 ale znám lidi který si je koupili v den launche pro EU tj.2.12.2005 taky za 12000
3.HDTV mám bez HDTV to není to pravé ořechové,ale taky to jde
4.samo že jedu HD
5.gold stojí asi 1500-1700 za rok jde to platit kartou měsíčně ale je to nevýhodný protože tě to přijde dráž asi 220kč měsíčně....jenže to má háček od března mi bill nestrhl ani korunu protože v tom maj šílenej bordel :D,silver je zadarmo ale jdou jen posílat zprávy a stahovat dema,v placené gold verzi mužeš volat a hlavně hrát online
6.myslím že 1080i
7.samo že tv k čemu by byl monitor
6
fruthcz

Příspěvekod fruthcz v 31 srp 2006, 13:15

ještě ceny her,cena her je tak od 1500-2000 na netu čr sk,ovšem ti starší z nás to mají vychytaný a nakupují z austrálie kde je taky norma PAL nebo z hongkongu kde je region free verze která mě i spoštou vyjde na 950kč tady si to v klidu zapařím jelikož je stejná jako UK verze tj kompletně i s bookletem v ENG. a ještě ji prodám za bezva cenu,kterékoliv dotazy rád zoodpovím,ještě jednou ale.............. xbox360 je stvořen pro online hraní,pokud jedeš offline je to zábava jako fotbálek s tenisákem v poušti GObi,ale nic proti tvému gustu jen to zatím nesud posud to až to koupíš,já se taky chystám do ps3 není mi líto dát 17000 za bedýnku kouzel a slibů,jenže si stejně myslím že 360 je rozválcuje pokud bude stát 9900 premium verze s hrou
fruthcz

Další

Zpět na XBox: Hardware