Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Xbox 360

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod zuzana v 23 led 2006, 11:11

Uz konecne mame xbox 360. Velikost je skoro stejna, ale tensi. Ovladace jsou sice bezdratove, ale na baterky, takze mi samozrejmne vcera uprostred hry dosly. Ale to, ze jsou bezdratove je jinak plus, aspon se ty cabely nemotaji.

Obrázek
Obrázek
zuzana
Common User
Common User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Rutoslav v 23 led 2006, 12:38

hmm....zajímavá bedna....ale radči Sony.... :)
Rutoslav

Hotovost: Locked

Příspěvekod zuzana v 23 led 2006, 13:04

Nejlepsi na tom ale je, ze se da zmenit vzhled, takze az nas bude bila nudit, proste si sezeneme jinou barvu. Je to jako mobil :D
Obrázek
zuzana
Common User
Common User

Příspěvekod Rutoslav v 23 led 2006, 19:54

hmmm...a to se vyplatí,hlavně když hraješ hry... :D
Rutoslav

Příspěvekod zuzana v 23 led 2006, 20:02

Asi se to moc nevyplati, ale je to prijemna zmena od tech monotonnich jednobarevnych konzoli :lol:
Obrázek
zuzana
Common User
Common User

Příspěvekod Jenkill v 24 led 2006, 11:18

No a moznost zmeny vzhledu je dobra :) ... chtelo by ale neco futuristickeho. Prece jenom vzhled vymenou nejakeho kousku plastu uz neni jak se rika IN (aspon pro me) :) Osobne bych vice preferoval nejaky kryt treba z nejakych tekutych krystalu a podle nalady bych si udelal vzheld jaky bych zrovna chtel ... treba nejaky lesik :lol:

Jinak mrknete tady na tyto reportaze o xBoxu360 (teda pokud jste je uz nevideli) :) ...

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.zive.cz/soubory/Default.asp?NFIACTION=new&NFIOS=38&NFICAT=24&NFIPRG=1
Jenkill
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 20,000.00 PSM

Příspěvekod Rutoslav v 24 led 2006, 20:49

jo jo...pěkný stránky...ale jak už sem říkal,já osobně radči Sony,protože nějak nemusim ty Gatesovy systémy...
Rutoslav

Příspěvekod zuzana v 26 led 2006, 14:47

Nas se nastesti neprehriva. Ale vim, ze spousty lidi maji problemy, ale taky proto, ze ten xbox maji zavreny v maly skrince. Samozrejme, ze nerikam, ze to neni problem, jen ze mi meli asi stesti, nebo nas to teprve ceka. :D
Obrázek
zuzana
Common User
Common User

Příspěvekod fruthcz v 02 zář 2006, 14:41

myslím že volba vzhledu čela konzole fakt není jednou z priorit pro koupi,je to spíš takový bonus který podle mě třeba ps3 mít nebude,mám tasky x360 ale do tohohle měnění se mi nechce jediné čelo které by za to stálo je carbonové a to stojí okolo 1000 takže děkuji nehcci.....Mě se třeba víc líbí jak si člověk může hrát v menu měnit styly a dávat si tam co chce nebo co ho zrovna napadne
fruthcz

Příspěvekod zuzana v 01 lis 2006, 17:58

Hm, tak co treba tenhle?????

Obrázek

vampo: odkazy davaj do code alebo obrazky do img
Obrázek
zuzana
Common User
Common User

Příspěvekod v 03 lis 2006, 01:53

Rutoslav píše:jo jo...pěkný stránky...ale jak už sem říkal,já osobně radči Sony,protože nějak nemusim ty Gatesovy systémy...

to je divny jak to ze teda pouzivas treba gatesuv system?

Příspěvekod jancuk v 03 lis 2006, 08:49

Mne sa x box paci a za tu cenu nezozeniete ani ps 3 a dokonca x box robil microsoft tak bi mal obsahovat ovladace na vseliake jojsticki a podobne veci to som cital .
jancuk
Rookie
Rookie

Příspěvekod Vinnetou v 24 lis 2006, 13:47

HW aktuality - věnované Xbox 360 (23.11.2006)

- Náklady na výrobu Xbox 360 v poslední době klesly o 40 procent. Microsoft tak (konečně) po jednom roce výroby začal z prodeje Xboxů profitovat. Původní výrobní cena byla asi 680 a potom 525 dolarů, takže ztráta na každém systému byla v průměru asi 124 dolarů. Teď stojí výroba 323 dolarů a tudíž hrubý profit (bez vedlejších nákladů) představuje nějakých 75 dolarů. Co s tím Microsoft udělá? A jak to využije? To je otázka. Příchod nového HDD s kapacitou větší jak 20 GB je nepravděpodobný, stejně tak změna základní desky s podporou pro HDMI. Takže v podstatě zbývá možnost, že Microsoft nechá jistou chvíli Xbox vydělávat, aby se tak říkajíc zahojil a potom ho třeba zlevní. Kdyby se Core systém dostal na 199,99 USD, byl by levnější než Nintendo Wii. To už by bylo hodně zajímavé...

- Tým XTender vypustil na web fotky prototypového zařízení XCM XFPS 360. To je periferie, přes kterou se dá k Xbox 360 připojit USB a PS/2 klávesnice a USB nebo PS/2 myš. Dokonce umožňuje připojit Dual-Shock ovladač původně určený pro PS2. Hrát na Xbox střílečky a nebo psát zprávy může být docela zábava. Dokonce to vypadá, že už zahájili prodej, takže více k tématu na jejich domovské stránce.

edit: tak fotky už zřejmě nefungují, ale ohlasy zde nejsou, takže popis bude stačit, už je hledat nebudu :wink:

- Analytici z Merrill Lynch dali dohromady zprávu, která předpovídá, že: "Microsoft Xbox 360 bude vítězem v bitvě konzolí nové generace". Odvozují to z faktu, že Xbox má roční náskok, že je nejvíce rozšířen na největším video-herním trhu, který se nachází v Severní Americe. Je dostupný, daří se ho vyrábět v dostatečném množství, má vybudovanou infrastrukturu a je pro něj dostatek her. Společnost ve svém dlouhodobém výhledu zmiňuje, že do konce roku 2011 bude mít X360 podíl 39 procent, PS3 34 procent a Wii 27 procent tržního podílu. V Japonsku ale bude dominovat Sony, kde bude mít 57 procent, Nintendo Wii bude mít 39 procent a zbytek připadne na Xbox. V dodatku se zároveň říká, že Xbox 360 bude sice nejprodávanější, ale silná pozice konkurentů mu nedovolí vybudovat si dominantní postavení.
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod dj.okurka v 01 led 2007, 14:00

ja wim moc se to k tomudle topicu nehodi presneji vubec alůe na kolik si myslite ze se zlevni x360 za 1 az 2 roky?
dj.okurka

Příspěvekod MrSrotak v 07 led 2007, 12:41

já píše:
Rutoslav píše:jo jo...pěkný stránky...ale jak už sem říkal,já osobně radči Sony,protože nějak nemusim ty Gatesovy systémy...

to je divny jak to ze teda pouzivas treba gatesuv system?

treba ma linux:)
MrSrotak
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 292.35 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Zpět na XBox: Hardware