Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

prosim o radu ! status code: 80169D94

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod flashturbo v 30 pro 2011, 00:12

mám xbox asi týden , mam xbox live na 3 měsice nějake zlate členství , ale problém ! dema stahuju , koupil jsem si zatim jednu hru přez marketplace , ted mi najednou z ničehoš nic nejde ani nakupovat hry ani koupit microsoft points.... vždy vyzkočí chyba cituji ,,Can´t retrieve information from xbox live. Please try again later. status code: 80169D94 ´´ to znamena že nema odpověď od xbox live ? neni možne , jsem přihlašen a když dam test networku tak vše svítí i xbox live. TAK SE PTÁM LIDI CO STÍM ?????????????
...life in game......game is over...
flashturbo
Rookie
Rookie

Hotovost: 453.25 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 30 pro 2011, 14:49

Osobne s tym skusenoct nemam, ale podla toho, co som cital, tento "status" znamena zablokovany ucet z dovodu neplatnych informacii a pod. Ale mozno sa mylim. Toto som nasiel:
Xbox Live 80169d94 Fix

This dreaded error hit my system recently. Xbox on line support did not shed any light, while a quick google on this code revealed that this problem had become quite common recently. Users complained that Xbox phone support was not effective. Here is the fix. The error indicates that you xbox live purchasing functions have been “locked”. To unlock ensure that your personal details, name, address, etc precisely match your credit card deteils in terms of both content and capitalisation. Call xbox phone support and advise you have made this change and ask them to kick the problem to the credit department. Wait 24-48hours and miracle your account works. Happy “xbox live-ing”.

Skus sa spojit MS a nech ti poskytnu presne informacie, ako riesit problem...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,299,247.15 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Zpět na XBox: Software