To HACK:
Preco si myslis ze PS3 dopadne najhorsie?
X-BOX 360:
X360 ma dobru grafiku to je pravda, ale grafika nie je vsetko... MS to uz pochopil a preto zacina vydavat only tituly a skupuje vydavatelstva a tlaci peniaze do original hier ...
PSP:
Vysvetli mi potom preco sa lepsie nepredava PSP oproti Nintendu DS lite ? PSP ma lepsi HW , krasnu grafiku, je technologicky nadupanejsie, vychadzaju tu super hry a presto vsetko je predavanejsie Nintendo ? Preco ?
Nintendo Wii:
Ruku na srdce, ako dlho ta bude bavit hrat gamesu u ktorej budes musiet stat a pohybovat sa, mavat rukama a podobne veci. Je to fyzicky narocnejsie, ako hrat pekne v kresle a drzat joystick. Ja si myslim, ze Wii bude alternativou pre ludi ktori este nijaku konzolu nevlastnia, pre sviatocnych hracov, pre nase polovicky a nase deti, ale fanusik - gameman si kupi klasiku ...
PS3:
Playstation ma silu mena - vela ludi si ho kupi iba preto lebo su patrioti a veria tejto znacke, su tu hry ktore si nezahrajes nikde inde .... su tady 100 hier na PSX a PS2 toto vsetko sa neda zahodit za hlavu . Prakticky az po prichode PSX sa rozhybal kolotoc okolo hier a marketing .... zacal suboj kralov SEGA, NINTENDO, MS, SONY ..... a tento suboj pokracuje a zatial mal vzdy jedineho vytaza ...
PS: akurat som dneska cital, ze pribuda rozbytch TV pri hrani Nintendo Wii, takze ak mate doma malych capartu, tak si nachystajte fufniky na novu TV, deti su deti, stat sa moze vselico